Kompanijske vrednosti

Naša profesionalna etika se ogleda kroz apsolutnu transparentnost i poverljivost u odnosima sa svim našim klijentima i dobavljačima. Poslednjih godina globalno zagrevanje menja naš način života, naše zdravstvene i ekonomske prognoze.

Vikos Grupa ulaže u čiste i obnovljive izvore energije ne zato što je to trend, već naša odgovornost da zaštitimo životnu sredinu. Svet se menja vašim postupcima, a ne vašim stavom.

Uvek ćemo delovati sa najvišim nivoom transparentnosti i etičkog ponašanja u svim našim interakcijama i donošenju odluka.
Pozitivan uticaj u zajednicama u kojima poslujemo

Inovacija: Podstičemo kreativnost i razmišljanje van okvira kako bismo pronašli nove i bolje načine da služimo našim klijentima.
Poštovanje: tretiramo sve naše klijente, članove tima i partnere sa poštovanjem i uvažavanjem koje zaslužuju.
Odgovornost: Posvećeni smo tome da budemo odgovorni korporativni građani i nastojaćemo da ostvarimo pozitivan uticaj u zajednicama u kojima poslujemo
Profesionalizam: Ponašaćemo se na profesionalan način u svakom trenutku i pridržavaćemo se najviših standarda naše industrije.
parallax background

Postanite partner našeg modernog tima

Partner od poverenja za preduzeća koja žele da ostvare ciljeve.Obezbedite dugoročni uspeh, budite u toku sa najnovijim trendovima u industriji i najboljim praksamaDo you have questions?
Do not hesitate, contact us.


Office

Vikos Group d.o.o.
Bulevar Zorana Đinđića 45Z
11070 Novi Beograd
Serbia